Dags att bli bättre på att synas!

Jag har ju drivit min lilla firma ett tag nu vid sidan om min anställning och känner mig redo att försöka skruva upp det hela en aning då jag märkt att efterfrågan ökar och ökar. Jag digitaliserar gamla Super8-filmer och behöver allt ifrån visitkort, usb-minnen med min logga och varför inte några fina kaffekoppar att använda när man får kundbesök och bjuder på kaffe?

Jag är som ni vet ganska mån om att jorden mår bra och försöker både tänka hållbarhet, ekologiskt i största mån jag kan, men även att handla lokalt för att slippa onödiga transporter och annat det medför som skadar miljön. Sedan mår man ju extra bra av att veta att man gynnar de lokala företagen, och mervärdet att faktiskt kunna åka dit och göra sig förstådd kring sina önskemål.  Det hela började med att jag gjorde en sedvanlig googling på profilproduker göteborg för att scanna av marknaden och vilka som faktiskt hade ett kontor med besöksadress för diskussion kring mina önskemål.

Jag hittade då Topline i Borås som låg några mil bort bara då jag bor i Hindås. Innan jag bokade upp ett möte så var jag i kontakt med flera aktörer men många fall bort direkt pga bara email & chattsupport. Jag vill liksom kunna träffa en riktigt människa och göra mig förstådd då jag inte har en aning om vissa svåra ord som företagen kräver vid en beställning, så man vill ju kunna sätta sig ner med en person som kan översätta ens “dumma frågor” till deras grekiska helt enkelt =)

 

Det blev ett bra möte med trevlig kunnig personal som hjälpte mig att navigera mig i profilproduktsdjungeln, för att kunna stilla mitt behov och hitta de relevanta produkterna som passade min verksamhet. Jag hade med mig lite skisser på idéer och mina uppgifter som krävdes för beställningen. Så efter mötet var det klart vad som snart ska komma hem med posten efter allt  designarbete blivit godkänt.

Nästa steg var att få korrektur på mailen efter bara några dagar, där fick jag se alla produkter på en skiss där min logga var inlagd och det såg så proffsigt och verkligt ut, skitsnyggt rent ut sagt! Till sist blev det en beställning på visitkort, usb- minnen, kaffekoppar och även några paraplyer med en stor logga på. Att bo i Hindås är ju inte som att bo i Miami liksom, paraplyet åker ofta ofrivilligt upp för att skydda mig mot vätan =)

Nu väntar jag spänt på avin från posten, hoppas det går fort!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *